دکتر محمد زوار نماینده معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان گفت: از آنجا که فناوریهای نوظهور مانند هوش مصنوعی در حال تغییرات اساسی در تمامی صنایع، بهویژه در حوزههای پزشکی و سلامت است و نیز با توجه به ظرفیتهای بسیار بالای این فناوریها برای ارتقای نظام سلامت کشور، معاونت توسعه شرکتهای دانشبنیان به عنوان یک نهاد حمایتی در این راستا با «دومین کنگره بینالمللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی» همکاری و از آن حمایت میکند.
وی با اشاره به اینکه این همکاری در چارچوب مأموریتهای معاونت توسعه شرکتهای دانشبنیان صورت گرفته است، افزود: هدف ما حمایت از توسعه فناوریهای نوین و تسهیل تعاملات میان فناوران و متخصصان است. به همین منظور برنامههایی برای این کنگره در نظر گرفتهشده که از جمله آنها میتوان به برگزاری نشستها و کارگاههای تخصصی با محوریت فرآیندهای ارزیابی و دریافت حمایتهای دانشبنیان اشاره کرد. این کارگاهها فرصت مناسبی برای معرفی و توضیح فرآیندهای اجرایی و حمایتهای موجود برای شرکتها و فناوران فعال در این حوزه خواهند بود.
دکتر زوار خاطر نشان ساخت: از سوی دیگر بناداریم تا از بسترهای رسمی و رسانهای وابسته به معاونت شرکتهای دانشبنیان برای اطلاعرسانی جامع و دقیق به جامعه علمی و فناوران استفاده کنیم که این اطلاعرسانی شامل معرفی سخنرانان، برنامهها و انتشار اخبار مربوط به این کنگره از طریق شبکههای اجتماعی و دیگر رسانههای رسمی است.
- حضور کارشناسان شرکت های دانش بنیان در دومین کنگره بین المللی هوش مصنوعی با هدف تعامل با فعالان حوزه AI
مسئول پایش و تحلیل داده های شرکت های دانش بنیان گفت: از دیگر برنامههای اساسی این معاونت برای مشارکت با «دومین کنگره بینالمللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ایجاد بستر تعامل میدانی است؛ به همین منظور کارشناسان معاونت توسعه در این رویداد علمی حضور خواهند داشت تا از نزدیک با شرکتها و فناوران فعال در زمینه هوش مصنوعی و علوم پزشکی تعامل کنند.
وی ادامه داد: همچنین، فضای نمایشگاهی کنگره فرصتی مناسب برای به نمایش گذاشتن دستاوردهای فناوران و فراهم کردن امکان گفتوگو و تبادل نظر با آنان خواهد بود که این تعاملات میتواند به توسعه همکاریها و شتابدهی روند پیشرفت فناوریهای نوظهور کمک کند.
- ارتقای کیفیت تحقیقات و بهبود فرآیندهای تجاریسازی و کاربردیسازی دانش در نظام سلامت
دکتر زوار با اشاره به همکاری معاونت توسعه شرکت های دانش بنیان با کنگرههای علمی و فناوری بهویژه در حوزههایی مثل هوش مصنوعی در پزشکی اظهار داشت: این همکاری به ارتقای کیفیت تحقیقات و بهبود فرآیندهای تجاریسازی و کاربردیسازی دانش در نظام سلامت کمک شایانی میکند.
وی افزود: همچنین این همکاری میتواند، فرصتهای جدیدی را برای شرکتهای دانشبنیان ایجاد کند؛ چرا که ما در معاونت توسعه شرکت های دانش بنیان بهطور مستمر در تلاش برای تسریع فرآیند تجاریسازی فناوریها و همچنین حمایت از رشد و توسعه شرکتها هستیم.
نماینده معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان یادآور شد: چنین کنگرههایی به عنوان یک پل ارتباطی، ارتباط میان فناوران، پژوهشگران و مسئولان سیاستگذاری را تسهیل کرده، زمینهساز نوآوریهای بیشتر در حوزههای مختلف پزشکی و سلامت خواهد بود.
وی در پایان با دعوت از تمامی دستاندرکاران حوزه هوش مصنوعی و سلامت برای شرکت در این رویداد علمی گفت: امید می رود که حضور فعال این افراد در «دومین کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی» زمینهساز تحولات مثبت در عرصه سلامت کشور شود. همچنین برگزاری این کنگره فرصتی طلایی برای شتابدهی به نوآوریها و همکاریهای علمی و فناورانه باشد.