AIMS

دومین کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی

درباره ما

دانشگاه علوم پزشکی هوشمند برگزار می‌نماید:

هوش مصنوعی به عنوان یکی از نوآورانه‌ترین و تحول‌آفرین‌ترین فناوری‌های قرن حاضر، در سال‌های اخیر به موضوعی اساسی در محافل علمی و سیاسی سراسر جهان تبدیل شده است. این فناوری با توانایی‌های پیشرفته‌ای که در تحلیل داده‌ها، تصمیم‌گیری‌های پیچیده و حتی خودآموزی دارد، به طور چشمگیری توانسته است زندگی روزمره افراد و فرآیندهای صنعتی و تحقیقاتی را متحول کند. استفاده روزافزون از ابزارهای هوشمند، مانند سیستم‌های تشخیصی در پزشکی، اتوماسیون صنعتی، و حتی هوش مصنوعی در مدیریت کلان کشورها، نشان‌دهنده سرعت نفوذ این فناوری در جنبه‌های مختلف زندگی است. از سوی دیگر، ظهور گفتمان هوش مصنوعی در سخنان و برنامه‌های سیاستمداران برجسته، به ویژه در زمینه‌هایی چون اقتصاد، بهداشت و امنیت، نشان می‌دهد که این فناوری نه تنها به عنوان یک ابزار پژوهشی، بلکه به عنوان یکی از ارکان اصلی برنامه‌های توسعه کشورها محسوب می‌شود. توجه دوچندان به هوش مصنوعی از سوی تصمیم‌گیران و پژوهشگران، بر اهمیت استراتژیک این حوزه برای آینده علمی و اقتصادی جهان دلالت دارد.

در این راستا، کمیته تعالی هوش مصنوعی در علوم پزشکی با هدف ارتقاء جایگاه ایران در حوزه هوش مصنوعی، به ویژه در علوم پزشکی، فعالیت‌های گسترده‌ای را آغاز کرده است. این کمیته در چارچوب سیاست‌های تعالی AIMS  به دنبال توسعه برنامه‌های ترویجی و آموزشی خود در سطح جهانی است. از جمله اولویت‌های اصلی این کمیته، افزایش دانش و مهارت‌های محققان علاقه‌مند به هوش مصنوعی در حوزه علوم پزشکی است. با گسترش این برنامه‌ها در میان پژوهشگران بین‌المللی، کمیته تلاش دارد تا نوآوری‌های پزشکی مبتنی بر هوش مصنوعی را به یک استاندارد جهانی تبدیل کند و زمینه همکاری‌های گسترده علمی و تحقیقاتی را فراهم سازد. این کمیته نه تنها به دنبال ارتقاء علمی و فناوری است، بلکه بر اساس سیاست‌های کلان کشور، هدف‌گذاری مشخصی برای سال 1410 دارد؛ به گونه‌ای که ایران در میان 10 کشور پیشرو در حوزه هوش مصنوعی، به ویژه در علوم پزشکی، قرار گیرد. کمیته تعالی هوش مصنوعی با تمرکز بر این اهداف استراتژیک، برنامه‌هایی را طراحی کرده است که نه تنها باعث پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی می‌شود، بلکه جایگاه ایران را در بازار جهانی تکنولوژی تقویت خواهد کرد.

یکی از مهم‌ترین اقدامات کمیته تعالی هوش مصنوعی، برگزاری کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی (AIMS 2024) است که در بازه زمانی 28 تا 30 آذر ماه در سال 1403 برگزار خواهد شد. این کنگره به عنوان یکی از بزرگترین گردهمایی‌های علمی در حوزه هوش مصنوعی در علوم پزشکی، بستری مناسب برای تبادل نظر، انتقال دانش و ایجاد همکاری‌های بین‌المللی میان محققان و متخصصان برجسته این حوزه فراهم می‌کند. هدف اصلی این کنگره ایجاد پل ارتباطی میان پژوهشگران فعال و علاقه‌مندان به هوش مصنوعی است تا بتوانند دانش و تجربیات خود را به اشتراک بگذارند و به بررسی آخرین دستاوردها، چالش‌ها و روندهای نوظهور در این زمینه بپردازند. از طرفی، این کنگره فرصتی منحصر به فرد برای شناسایی نقاط ضعف و چالش‌های کلیدی پیش روی توسعه هوش مصنوعی در علوم پزشکی خواهد بود. همچنین، یکی از محورهای مهم این رویداد، کشف و بررسی فرصت‌های جدید در حوزه‌های مختلفی مانند تشخیص و درمان بیماری‌ها، طراحی داروهای نوین، و بهبود سیستم‌های بهداشتی و درمانی است. با توجه به حضور محققان بین‌المللی، کنگره 2024 AIMS فرصتی بی‌نظیر برای ارتقاء جایگاه علمی کشور در سطح جهانی و تقویت شبکه‌های همکاری بین‌المللی در حوزه هوش مصنوعی خواهد بود. این کنگره نه تنها بستری برای انتقال دانش و فناوری‌های نوین است، بلکه به عنوان یک سکوی پرتاب برای پروژه‌های تحقیقاتی مشترک و برنامه‌های توسعه فناوری‌های پزشکی هوش مصنوعی نیز عمل خواهد کرد.

poster-fa

تاریخ‌های مهم:

آغاز ثبت نام:  18 مهرماه 1403

آخرین مهلت ارسال مقالات:  30 آبان ماه 1403

تاریخ برگزاری:   28 لغایت 30 آذر ماه 1403

تیم اجرایی ما

خلاق چون شما

نیاز به کمک دارید؟ تماس با ما

بازخورد

نظر شما چی هست؟ بر روی ستاره های مورد نظرتون کلیک کنید.

• Review rating
میانگین نمرات

دیدگاه ها (0)

تاکنون دیدگاهی منتشر نشده است. شما اولین نفر باشید!

ارسال یک دیدگاه