گزارش کاملی از اقدامات انجام شده در بخشهای علمی و اجرایی دبیرخانه کنگره، ارائه شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند-این جلسه با سخنان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند و رئیس دومین کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی در ساعت 9:30 بامداد دوشنبه مورخ 20 اسفندماه 1403 در محل دفتر ریاست دانشگاه آغاز شد. در ابتدا دکتر بختیاری ضمن عرض خیر مقدم و آرزوی قبولی طاعات و عبادات اعضای شورا، گزارش کاملی از اقدامات انجام شده در بخشهای علمی و اجرایی دبیرخانه کنگره ارائه نمودند.
ایشان در بخشی از گزارش خود با اشاره به ثبت نام بیش از 1600 نفر شرکت کننده و دریافت بیش از 470 مقاله تا زمان ارائه گزارش، استقبال از کنگره را چشمگیر خواندند و با اشاره به وظیفه سنگین دانشگاه در برابر این اقبال کم نظیر محققین و اساتید دانشگاهی، بر ضرورت تلاش مضاعف در هرچه پربارتر کردن کنگره و استفاده از همه ظرفیتهای داخلی و خارجی تاکید کرد. سپس دکتر ثابت، دبیر علمی، گزارش مشروحی از عملکرد بخش علمی کنگره به اعضای شورا ارائه کرد. تعیین محورهای هفتگانه کنگره، انتخاب و معرفی سخنرانان کلیدی، انتخاب مدیران پنلها، تدوین سین اولیه برنامه سه روزه کنگره، تدارک برگزاری سه نشست تخصصی پیش کنگره و تلاش گسترده در جهت دعوت از محققین و صاحبنظران سایر کشورها از جمله مواردی بود که در این گزارش به آن اشاره شد.
در ادامه آقای دکتر هاشمیان، دبیر اجرایی کنگره نیز از روند تشکیل کمیتههای تخصصی در دبیرخانه و اقدامات اجرایی شامل برگزاری دو نشست تخصصی پیش کنگره در اسفندماه و یک نشست دیگر در فروردین سال آتی، ارسال دعوتنامهها و هماهنگی اجرایی با دبیران پنلها، طراحی پوسترهای متعدد، فعال کردن صفحات کنگره در شبکههای اجتماعی، طراحی و اجرای کمپینهای اطلاع رسانی و تبلیغات، مدیریت سایت کنگره، برنامهریزی و مدیریت برگزاری بخش نمایشگاه جانبی، هماهنگی امور سمعی و بصری سالن برگزاری کنگره، انجام تعاملات بینالمللی، پاسخگویی به تماسهای تلفنی و مکاتبات ایمیلی مخاطبین و مستندسازی فعالیتهای کنگره گزارشی ارائه کرد.
در ادامه جلسه جناب دکتر مینایی عضو شورای سیاستگذاری و هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، ضمن ابراز خرسندی و تشکر از فعالیتهای انجام شده و نظم و انضباط حاکم بر فعالیتهای دبیرخانه کنگره، بر ضرورت کاربردی کردن نتایج کنگره تاکید کرد. ایشان با طرح ضرورت ایجاد پلتفرم ملی تبادل دادههای پزشکی، بهترین گزینه برای واگذاری این ماموریت را دانشگاه علوم پزشکی هوشمند دانسته همچنین بر داشتن تفاهم نامههای همکاری بین دانشگاههای کشور با دانشگاه علوم پزشکی هوشمند جهت اجرای پروژهای مشترک در محورهای کنگره تاکید کرد.
وی اذعان داشت پنل دائمی تبادل دادگان پزشکی بعد از کنگره تشکیل شود و به فعالیت خود ادامه دهد.
سپس دکتر قانعی عضو شورای سیاستگذاری و دبیر ستاد زیست فناوری، سلامت و فناوریهای پزشکی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری ضمن اشاره به اهمیت اتصال حلقههای زنجیره برگزاری کنگره از ابتدا تا حلقه انتهایی که مصرف کنندگان محصولات نهایی کنگره هستند، خواستار ایفای نقش فعال دانشگاه علوم پزشکی هوشمند در ایجاد ساختار مشخص برای ایجاد بستر این اتصال در کنگره شد. وی تصریح کرد که بدون ایجاد موانع اجرایی و پیچیده، باید شرایط تبادل دادههای موجود در کوهورتهای در اختیار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، در چارچوب مشخصی که حقوق همه ذینفعان لحاظ شده است، جهت استفاده شرکتهای دانش بنیان و محققین کشور فراهم شود، تا نسبت به تولید محصولات متناسب با نیاز حوزه سلامت اقدام کنند.
در ادامه جلسه سایر اعضا نیز نظرات و توصیههای خود را ارائه نمودند.
نشست شورای سیاستگذاری دومین کنگره بینالمللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی با حضور آقایان دکتر بختیاری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند و رئیس دومین کنگره بینالمللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی، دکتر مینایی، دکتر قانعی، دکتر ثابت دبیر علمی، دکتر هاشمیان دبیر اجرایی، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه و آقای دکتر مومنزاده مدیر گروه هوش مصنوعی و قائم مقام دبیر علمی کنگره تشکیل شد.